Verujte nam na reč - neutralno nije dosadno!

Upravo zato nam neutralno i služi – da napravi neku vrstu tampon zone između svih onih jarkih, definisanih boja i svega onoga što bismo jednom rečju mogli nazvati "prirodno".

Često ponavljamo da su neke kombinacije odeće sposobne da svakom izgledu daju onaj neprolazni, bezvremenski šmek.

Iako mnogi na pomen reči “neutralno” samo okrenu očima i kažu kako je to zapravo sinonim za dosadno i već viđeno  – vodeći svetski modni stručnjaci teško da bi se mogli složiti sa ovakvom jednom konstatacijom.

Štaviše, upravo su sve neutralne nijanse idealne za kombinaciju sa drugim bojama baš zbog svoje urođene sposobnosti da sve oko sebe dovode u balans. Boje poput svetlo sive, bež, krem, maslinaste, svetlo braon, boje peska i slično su odličan izbor u momentima kada nam treba prizemljenje i malo razumniji pogled na svet.

Neutralno itekako može izgledati smelo i vrlo stilski, samo ako mu date šansu za to. Bilo da se radi o sparivanju sa klasičnim džinsom, uskim pantalonama u drugoj (efektnijoj) boji ili nekom kožnom jaknom – budite sigurni da ćete na ovaj način na sebi uvek imati parče odeće koje će vaš izgled vratiti u ravnotežu.

A kao što ćete imati prilike da vidite u našoj maloj galeriji, sve gore pomenute boje se perfektno slažu sa asimetričnim majicama, maksi suknjama, lanenim pantalonicama i većinom torbi. Stoga slobodno možemo reći da bi upravo neutralno trebalo da bude sinonim za ispravljanje svih eventualnih grešaka u narednom letnjem periodu.

Izvor: styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group