Moda - Stil

Udobna i stilska kućna zimska garderoba

Zveckanje novogodišnjih zvončića gotovo da se može čuti iako je do opraštanja sa ovom godinom ostalo još mesec dana.

Praznici i sve hladniji zimski dani nam lagano stižu, što znači da je vreme da obezbedite sebi neku udobnu i meku zimsku garderobu. Iako u poslednje vreme verovatno najveći broj ljudi boravi kod kuće većinu dana, to ne znači da biste kod kuće trebalo da izgledate manje stilski i osećate se manje privlačno. Donosimo vam u tom pogledu nekoliko predloga za kućni zimski autfit.

SLOJEVIT STAJLING

Kada zima dođe slojevit oblik oblačenja je obavezan, ali ne samo kada ste van kuće. On je vrlo praktičan i u kući, jer kada vam u toku dana postane previše toplo, jednostavno možete da uklonite jedan sloj, dok pred kraj dana kada je uvek znatno hladnije dobro je imati pri ruci nešto meko što vam može pružiti prijatan zagrljaj. Topli kardigan je idealan za nošenje preko jednostavne pamučne majice, uske trenerke ili helanki. Prednost dajte prirodnim i toplim tkaninama, i dopunite ga veštačkim krznom za još veći užitak.

DRUGE IDEJE

Ukoliko nije suviše hladno u unutrašnjosti vašeg doma da bi vam trebao slojevit autfit, potražite meke i stilske lagane džempere ili dukseve sa kapuljačama, koji će vam odlično stajati uz udobne jogger pantalone. Na nogama bi vam svakako trebale kućne papuče od veštačkog krzna ili mokasine. Poigrajte se sa bojama i isprobajte nežne bele i neutralne tonove, ali i karirane dezene koji su posebno u centru zbivanja ove sezone.

Potražite svoju inspiraciju našoj galeriji i osećajte se udobno u odeći koju nosite kod kuće, ne žrtvujući pri tom svoj stil.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group