Stajling Viktorije Bekam je oličenje šik kancelarijskog stila

Šta još može da se kaže o estetici i stilu Viktorije Bekam, a da već nije napisano?

Iskreno, ne znamo, jer je za dve decenije uspela da evoluira svoj stil kao niko drugi, dok je njena strast prema modi postala važan korak u njenoj karijeri.

Kao dizajnerka sopstvene modne kuće, Viktorija Bekam veoma dobro poznaje trendove, vanvremenske komade i kombinacije koje će svaku ženu učiniti pravom ikonom stila. Njena garderoba i kolekcije to dokazuju: od ere Spice Girls do danas, uspela je da napravi stilski zaokret od 180 stepeni.

Sa minimalizmom kao njenim kultom, elegancijom kao njenim ciljem i impozantnošću kao njenim vodičem, Viktorija Bekam se pojavila kao ultimativna modna ikona. Na kraju krajeva, njen nedavni izgled to dokazuje.

Viktorija Bekam je poznata po svojoj dinamičnoj estetici, koja takođe dolazi do izražaja u njenim dizajnima. Kratak pregled njenih nedavnih pojavljivanja dovoljan je da shvatite da Posh Spice ima najelegantniji i najzanimljiviji izgled koji je idealan za poslovne žene. Ipak, privukla je našu pažnju svojim nedavnim pojavljivanjem na Nedelji mode u Parizu.

Kamera je uhvatila kako izlazi iz hotela u apsolutno zavidnom izgledu, koji bi svaka žena mogla da nosi za besprekorne profesionalne nastupe. Bila je na putu ka lokaciji gde se održava predstavljanje njene nove kolekcije. Kao što možete videti na fotografiji, Viktorija Bekam se istakla noseći široke teget pantalone sa visokim strukom, koje je kombinovala sa toplom rolkom u istoj nijansi. Dodala je širok kaiš kako bi istakla svoj struk i crne dodatke, poput prevelikih sunčanih naočara i kožne torbe na ramenu koju je držala u rukama za moderniji efekat.

Njen izgled se sastoji od komada koje svaka žena ima u svojoj garderobi. Sledeći put kada ne znate šta da obučete, verujte jednostavnoj i veoma elegantnoj kombinaciji Viktorije Bekam.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group