Moda - Stil

Šik jesenja radna garderoba u prigušenim tonovima

Jesen je vrlo živopisno godišnje doba.

Daje vam mnoštvo inspirativnih ideja kada je oblačenje u pitanju, ne sputavajući vas čak ni kada su aksesoari u pitanju. Osim obilja bogatih tonova, jesen je doba i neutralnih i prigušenih boja. Ako se u smelim tonovima ne osećate naročito prijatno kada kreirate vaš poslovni autfit možda bi malo drugačija paleta boja mogla da bude savršena za vas. Predstavljamo vam u tom pogledu šik jesenju radnu garderobu koja će učiniti da zablistate na svakom koraku.

Među prigušenim tonovima nalaze se sve nijanse sive boje, smeđa, bež, svetlo braon, boja rđe, pa čak i boja senfa i prigušeni zeleni tonovi. Zapravo, jednom kada se nađete u priči prigušenih tonova zapitaćete se kako ste uopšte do sad i mogli bez njih da zamislite svoj poslovni stajling.

ISKLJUČIVO PRIGUŠENE NIJANSE

Ako želite da naglasite prisutnost prigušenih tonova, vaš izbor treba da bude fokusiran isključivo na njima. Dakle možete odabrati monohromatski prigušen izgled, ili iskombinovati nekoliko različitih boja, držeći se pri tom ravne prigušene linije. Bež i boja kamilje dlake su savršen par, kao i zelena i boja preplanulog tena, ili boja rđe i svetlo žuta. Ono što je poželjno u ovoj priči jesu printovi na vašoj odeći prigušenih tonova, koji će razbiti jednoličnost.

PRIGUŠENI TONOVI SA SVETLIM DODIROM

Ako ne želite da rizikujete i izgledate suviše prazno pod paletom prigušenih tonova, dodajte slobodno kompletnoj pojavi nežni dodir svetlijih nijansi. Bela boja je izvrsna jer se slaže sa svim prigušenim tonovima i osvežava ih na neverovatnom nivou. Takođe to može biti i prljavo bela ako niste ljubitelj odvažnih kontrasta. Bele cipele, ženska torba, kaiš, blejzer, marama ili neki drugi detalj savršeni su za dodatak svetlijih tonova.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group