Moda - Stil

Nova Louis Vuitton kolekcija By the Pool poziva na druženje

Već znate da proizvodi robne marke Louis Vitton spašavaju sve moguće situacije.

Poslednja u nizu kolekcija ove čuvene robne marke simbolično nazvana By the Pool dolazi taman na vreme da spasi predstojeće leto.

Savršena za topla letnja okupljanja (kojih će, nadajmo se, ipak biti!) ova kolekcija je na neki način oda ne samo letu već i svim njegovim bojama koje smo tokom ovih zimskih meseci gurnuli u drugi plan.

Kao što i sami možete primetiti kolekcijom dominiraju nežne nijanse vanile, bebi roze i pokoji odsjaj gotovo stidljive plave. S vremena na vreme izleti i poneka šljokica koja se savršeno kombinuje sa udobnim letnjim patikama i još simpatičnijim kačketima i šeširićima.

Nas, s druge strane, raduje činjenica da je i za nešto ozbiljnije varijante ostavljen prostor u vidu ravnih kožnih sandala te čuvenih vreća-torbica. Istovremeno, kolekciju upotpunjuju i dve ekskluzivne torbe – Marshmallow i Papillon koje su takođe osvežene bojama.

Kao i uvek, Louis Vuitton je vodio računa ne samo o kupaćim kostimima, laganim košuljama i kimonima, već i o onim propratnim aksesoarima poput preslatkih peškira, naočara u svim mogućim nijansama, novčanicima i naravno neizostavnim torbicama.

Kompletna atmosfera odiše ležernošću i dobro prepoznatljivim stilom, te se može reći da je By the Pool otvoren poziv celom svetu da ovo leto provede na otvorenom.

Što je više moguće.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group