Letnja garderoba Blejk Lajvli je puna boja

U svojim poslednjim nastupima, Blejk Lajvli nam pokazuje kako da nosimo najsmelije boje ovog leta.

Sa rastućim temperaturama, ima smisla da se naša garderoba prilagodi vedrijim danima, koji idu ruku pod ruku sa našim optimističnim raspoloženjem. Tipičan primer je, naravno, Blejk Lajvli, koja se danas smatra majstorom u kombinaciji intenzivnih boja. Njena poslednja pojavljivanja u javnosti su jednostavno šik i fantastična.

Blejk Lajvli, koja je zajedno sa Rajanom Rejnoldsom predstavila Met Gala 2022, pojavila se u Njujorku, u dve impresivne odevne kombinacije. Njen prvi izgled bilo je narandžasto odelo, zajedno sa uklopljenim gornjim delom sa izrezima i širokim kaišem takođe u narandžastoj boji, koji potpisuje Sergio Hudson. Stajling je upotpunjen torbom Louis Vuitton Capucines u krem-oker nijansi, uz par visokih potpetica.

Objektiv ju je takođe primetio na rođendanu Điđ Hadid, u uskoj haljini Sergio Hudson u magenta boji, zajedno sa štiklama Christian Louboutin i prošivenom Chanel torbom.

Budite inspirisani stajlinzima Blejk Lajvli i usudite se da kreirate najhrabrije autfite u jarkim bojama od glave do pete.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group