Kraljica Leticija će nadmašiti Kejt Midlton – pojavila se u haljini iz ćerkinog ormara

Možda ipak ona s pravom zaslužuje titulu "kraljice reciklaže".

Članovi evropskih kraljevskih porodica pronašli su najbolji recept da recikliraju svoju staru odeću ili čak pozajmljuju iz ormara drugih članova. Prvo i najvažnije, kraljica Elizabeta je poznata po tome da se više puta pojavljuje u javnosti u istoj odeći kako ne bi preopteretila modnu industriju, a ovo pravilo Kejt Midlton pomno prati. Međutim, titula "kraljice reciklaže" kada je moda u pitanju s pravom pripada španskoj kraljici Leticiji.

Nedavno je supruga kralja Filipa posetila sedište španskog komiteta UNICEF-a, odevena u letnju haljinu i espadrile. Osim što je njena haljina koštala samo 40 evra, njen izgled se isticao po tome što ova haljina nije viđena prvi put.

I ne, kraljica Leticija je nije nosila na nekom ranijem događaju, već je bivša španska novinarka verovatno zavirila u ormar svoje 16-godišnje ćerke Leonor. Konkretno, ovu haljinu, Leonor je nosila na porodičnom izletu pre mesec dana. Šesnaestogodišnja Leonor, takođe je haljinu kombinovala sa parom espadrila, ali je za razliku od svoje majke, svoj izgled upotpunila torbom.

Ovo nije prvi put da kraljica Leticija nosi komad koji pripada drugom članu kraljevske porodice. Supruga kralja Filipa prošle godine je odabrala crvenu haljinu koja je pripadala njenoj svekrvi, kraljici Sofiji, koju je prvi put obukla pre 41 godinu. Isto je uradila i ove godine kada je prepravila staru Valentino haljinu koju je nosila kraljica Sofija 1977. prilikom posete Nemačkoj.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group