Kraljica Leticija u crvenoj haljini koju je pozajmila iz svekrvinog garderobera

Kraljica Leticija pronašla je stilsko blago u svekrvinoj garderobi.

Kraljevske porodice su u poslednje vreme prava stilska inspiracija. Svojim kontinuiranim svečanim nastupima u raznim prilikama, nude ideje i predloge koji nas inspirišu. U stvari, mnogi članovi kraljevske porodice drže lekcije o "recikliranju" odevnih komada. Tipičan primer je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, koja ne samo da iznova i iznova nosi mnoge komade svoje garderobe, već ih pozajmljuje svojoj sestri Pipi Midlton i majci Kerol Midlton. Njenim stopama ide kraljica Leticija, koja je nedavno nosila haljinu svekrve kraljice Sofije.

Pre nekoliko dana, kraljica Leticija i njen suprug, kralj Filip, bili su domaćini svečane večere u madridskoj palati u čast predsednika Kostarike Karlosa Alvarada Kesade i prve dame Klaudije Dobles u Španiji. Kraljica Leticija je za ovu priliku zavirila u garderobu svoje svekrve kraljice Sofije i pronašla pravo stilsko blago iz 80-ih.

Tačnije, kraljica Leticija se pojavila u crvenoj haljini sa naborima, kratkim rukavima i zatvorenim dekolteom. Ova haljina pripada kraljici Sofiji i Leticija ju je nosila i na zvaničnom događaju 2018. godine. Kraljica Sofija je, međutim, prvi put haljinu obukla 1982. godine.

Vintage crvenu haljinu Leticija je kombinovala sa antilop štiklama u istoj nijansi modnog brenda Magrit, koji prilično često preferira. Tako je kreirala elegantnu monohromatsku odevnu kombinaciju, dokazujući da uz pravi stajling i odgovarajuće komade svaki outfit može da izgleda moderno i pre svega elegantno.

Svoj izgled upotpunila je minđušama od rubina iz kolekcije Aldao iz 1911. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group