Kombinezoni za svaki tip građe

Kombinezon je odevni komad koji morate imati u svom garderoberu...

Međutim, kako odabrati model koji će vam stajati savršeno, kao da je pravljen za vas? Pogledajte naš vodič. 

Ako ste visoki - kombinezon sa širokim nogavicama

Kao visoka osoba, vama će odlično stajati malo više materijala, što znači da je kombinezon sa širim nogavicama za vas savršen. Potrudite se da odaberete kombinezon sa dovoljno dugačkim nogavicama kako bi vam prekrile skočne zglobove.

Ako ste sitnije građe - krop kombinezon

Sitniju građu višak materijala, odnosno glomazni modeli mogu "progutati". Držite se uskih modela koji će istaći vaše obline i onih koji imaju elastičnu traku u šavu. Da biste vizuelno izgledali više, investirajte u kombinezon u jednoj boji ili dezenu.

"Kruška" građa - kombinezon koji otkriva ramena

Široke kukove ne treba da sakrivate, već jednostavno izbalansirajte građu tako što ćete izaabrati model u kojem će vam se videti ramena i ključne kosti. Što se tiče donjeg dela, gledajte da vaš kombinezon ima ravne ili široke nogavice.

"Jabuka" građa - kombinezon opuštenog kroja sa trakom u visini struka

Opušteni kroj koji lagano pada i prikriva stomak je odličan za vas. Pored toga stvara iluziju građe peščanog sata zbog trake. Ovakvi modeli su izuzetno udobni.

Ako imate veće grudi - kombinezon sa V-izrezom

Iako vam zvuči logično da treba da prikrijete grudi, trebalo bi da uradite suprotno. V-izrez koji nije previše dubok će vizuelno umanjiti vaš dekolte. Definisan struk i šire nogavice će izbalansirati vaše proporcije,a zanimljiv dezen će pogled usmeriti ka struku.

Ako imate manje grudi - kombinezon sa naboranim efektom

Ukoliko imate ravniju građu, vizuelno stvaranje oblina je vaš cilj. Jednostavan naboran detalj ili karneri u predelu grudi će vašem gornjem delu tela dodati volumen. 

U galeriji pogledajte inspirativne predloge.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group