Komadi koje capsule garderoba treba da sadrži prema Viktoriji Bekam

Ako neko zna kako da "sagradi" bezvremensku garderobu, onda je to Viktorija Bekam.

Sofisticirani stil postao je potpis Viktorije Bekam. Naravno, slavna Britanka je morala da pređe dug put pre kako bi za sobom ostavila estetiku koja ju je karakterisala kao članicu benda „Spice Girls” i transformiše se u sveštenicu minimal šika kao modna kreatorka sa sopstvenim uspešnim brendom.

Ako, dakle, postoji jedna osoba koja bi mogla da podeli savet o osnovama "izgradnje" kompletne capsule garderobe, Viktorija Bekam je najpogodnija.

Povodom saradnje sa Mytheresa na ekskluzivnoj kolekciji, dizajnerka je naglasila da capsule garderoba treba da sadrži komade koji kombinuju i potrebu za udobnošću i želju za elegantnim oblačenjem. Upitana o konkretnim komadima koji ne bi trebalo da nedostaju i koji će činiti osnovu za kreiranje bezvremenske garderobe, Viktorija kaže: „Zaista dobar klasični vuneni kaput u kamel boji ili tamnoplavoj nikada ne sme da izostaje. Investirajte u bezvremenske komade, belu košulja, dobar par farmerki, klasičan blejzer. Zatim postepeno dodajte komade garderobe koje volite. Oduvek sam verovala da je ključ uspeha bezvremenske garderobe odabir komada koje volite i koji se uklapaju sa vašim ličnim stilom, umesto komada koji prate trendove“.

Od silueta i dizajna do nijansi koje Viktorija Bekam bira za svoje kolekcije, postaje jasno šta nam dizajnerka preporučuje.

U galeriji pogledajte obavezne komade capsule garderobe prema Viktoriji Bekam.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group