Kejt Midlton pokazala savršenu alternativu klasičnom crnom blejzeru

Blejzeri su nesumnjivo jedan od najomiljenijih osnovnih modnih komada ženske garderobe, a istovremeno su i jasan simbol moćnog odevanja.

Crni blejzer se oduvek smatrao sastavnim delom kapsul garderobe, ulazeći u istu kategoriju kao i bela košulja i mala crna haljina. Kako blejzer postaje sve više deo našeg ležernog i formalnog izgleda, nijanse, tkanine i dezeni variraju, što nam daje mnogo opcija. Ali kako možemo stvoriti vanvremenski stajling izvan uobičajenog? Inspiracija za odgovor na ovo pitanje došla je od princeze od Velsa, Kejt Midlton.

Kejt Midlton posebno ceni klasične komade ženske garderobe koje ističe kombinujući ih sa aktuelnim trendovima, kao u ovom nastupu gde je viđena na inauguracionom sastanku Poslovne radne grupe za rano detinjstvo u Londonu.

Tačnije, princeza od Velsa je odabrala da kombinuje svoje crne pantalone brenda LK Bennett sa belom majicom, belim blejzerom Alexander McQueen, visokim štiklama Gianvitto Rossi i crnim kožnim kaišem sa zlatnom kopčom. Njen beli blejzer je ono što smo izdvojili u njenom crno-belom izgledu jer može biti ultimativna alternativa bezvremenskom crnom blejzeru, kao i najlakši način da ugradimo prolećne i svetle boje u naš izgled.

Bela boja se snažno vratila u modu, dok istovremeno odiše dahom minimalizma, sofisticiranosti i "čistog luksuza". Beli blejzer vam može pružiti mnogo različitih, lakih i prolećnih kombinacija sa drugim bezvremenskim elementima vaše garderobe za svež i elegantan izgled.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group