Kako se oblačiti kao da ste na odmoru, čak i ako ste u gradu

Za većinu nas, dani letnjih odmora su daleko, ali naš stil može biti potpuno ležeran, kao da smo već na svom omiljenom ostrvu.

Stil inspirisan danima odmora, uostalom, ima upravo taj cilj, da nas natera da svoju garderobu oblikujemo na način da deluje kao da je preuzeta sa ulica omiljenog letovališta, čak i u gradu.

Letnji stil nema pravila, pa smo istom logikom napravili vodič za kupovinu, sa odećom i aksesoarima koji su prikladni i za letovalište i za ulice gradova.

Prvo treba da razmislite o tome koji su to komadi koje biste svakako dodali u svoj kofer kada se pakujete za odlazak na odmor. Odeća od lanene tkanine, tropske šare, pareo suknje, pletene torbe, boho pantalone, prozračne haljine, kombinezoni od laganih tkanina, kožne sandale za grad i plažu, kimona koji se pretvaraju u haljine, seksi šortsevi visokog struka, sve nas podseća na letnje dane koje jedva čekamo. Ključni komadi spremni za odmor koje smo odabrali, mogu da vas prate i u kancelariji i naravno u šetnjama gradom ili večernjim izlascima.

Definitivno ulazimo u režim odmora, uživamo u svakom trenutku i prilagođavamo svoj stil da pratimo naše letnje ritmove. Artikli koje smo izdvojili u galeriji fotografija nosićete bez prestanka u svakoj prilici u gradu, na mini vikend izletima i odmorima na moru.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group