Amal Kluni: dva savršena #inspo izgleda za večernje izlaske

Amal Kluni, poznata advokatica, često je izvor inspiracije za kreriranje poslovnih stajlinga, međutim, njena poslednja dva nastupa su nas ubedila u suprotno.

Amal Kluni možda ne voli glam odeću, ali nam je dokazala da može svaki stajling da iznese besprekorno. Eksperimentišući sa modom dve različite decenije, Amal Kluni ne samo da nam pokazuje da može savršeno da podrži glamurozni izgled, već nas takođe inspiriše za da kreiramo savršene stajlinge za svečane cereminije i večernje izlaske.  

Stari holivudski glamur: Amal Kluni na crvenom tepihu u vintage haljini Džona Galijana

Za premijeru filma, Ulaznica za raj sa Džordžom Klunijem u glavnoj ulozi, Amal Kluni je imala jedan od svojih najlepših nastupa do sada. Pozirala je pored Džordža na tepihu, u menta zelenoj slip haljini. Maksi haljina Džona Galijana iz njegove kolekcije za proleće/leto 2001 inspirisana 20-im je bila ukrašena šljokicama, što je stvorilo suptilan ševron print. Upotpunila je izgled parom dijamantskih minđuša.

Stajling za noćni izlazak: Zabavna haljima svetle boje sa potpisom dizajnerke Stele Makartni

Poigravajući se ovog puta estetikom 70-ih, Amal Kluni je nakon premijere bila na afterpartiju filma, odevena u retro šik stajling. Ne odustajući od koncepta „glam“, i za ovaj izlazak odabrala je svetlucavu haljinu. Ovaj put se ipak pojavila u jarko žutoj mini haljini sa suptilnim talasastim printom i zvonastim rukavima. Za razliku od svog prvog izgleda, odlučila se za hrabriji stajling, kombinujući haljinu sa srebrnim štiklama i odgovarajućom torbom.

Kada je reč o odeći za noćne izlaske, Amal Kluni nam svojim stajlinzima poričuje - recite DA bezvremenskim linijama odeće, ostanite verni svojoj estetici i uspeh je zagarantovan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group