Moda - Stil

30 najlepših suknji na pertlanje

Postoji nešto tako izazovno u suknjama na pertlanje.

One otkrivaju i skrivaju taman toliko, da zagolicaju maštu suprotnog pola. Ako ste ovog leta odlučili da poklonite sebi malo stila i izgledate neodoljivo gde god da se pojavite, naš predlog su vam suknje na pertlanje. Elegantne, opojne i šik sa ukrasnim pertlanjem napred, sa obe strane, u sredini, na bokovima ili po dijagonali, sve su što vam treba da istakete svoj stil ovog leta.

Ovi komadi odeće skrivaju u sebi posebnu magiju i kao stvoreni su za letnje avanture. Bilo da ste u potrazi za svakodnevnom varijantom, onom poslovnog stila ili namenjenom samo za noćni provod, verujemo da ćete u našoj galeriji pronaći svoju inspiraciju.

MINI SUKNJE NA PERTLANJE

Ako postoji nešto više seksi od mini suknje, to je onda sigurno mini suknja na pertlanje. Uska crna mini suknja koja ističe vašu gracioznost neobičnim pertlanjem, može biti vaš adut u svim prilikama. Gornji deo možete odabrati u neutralnoj boji ili još više iskazati vaš stav akcentnom bojom. Uz zatamnjena stakla na naočarima i visoke potrpetice, teško ćete biti zaboravljeni.

MIDI SUKNJE NA PERTLANJE

Ako volite nešto dužu varijantu suknji i prija vam detalj u obliku pertlanja koji joj daje karakter, odabertitesvetliju boju, kao stvorenu za odlazak na posao u letnjem periodu. Naglasite njenu finoću laganijom i svetlijom bluzom ili košuljom, i ne zaboravite niske potpetice koje stvaraju upečatljiv utisak.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group