Moda - Stil

20 vrhunskih kombinacija za večernji izlazak

Večita dilema jedne devojke - šta obući i u tome izgledati dovoljno atraktivno?

Ponekad i pun ormar garderobe nije dovoljan, ako vam nedostaje inspiracija. S druge strane, može vam se činiti da ste sve već sto puta nosili, što znači da ste u svemu tome i zapamćeni (samo to ne!). Šalu na stranu, ovaj problem je stvaran i koliko god bio banalan muškom svetu, nije lako, naročito leti, pronaći idealan spoj u kom se osećate i izgledate privlačno. U tom pogledu, odlučili smo da vam predočimo neke od najaktivnijih kombinacija za ovo leto.

HALJINE I SUKNJE

Mini suknja ili haljina ideja je broj 1, kada je noćni izlazak u pitanju. To može da bude klasična crna haljina, koju ćete probuditi smelim nakitom, ili neka akcentna boja koju ćete lagano smiriti nežnijim nakitom. Zašto mini? Pa jednostavno, kada želite da budete viđene, da pokažete svoje atribute, i da zaplešete uz omiljenu pesmu, ne želite da vam duga haljina smeta.

Srednja dužina suknji je takođe dobrodošla, a ove su godine posebno popularni neutralni tonovi, što vam u tom pogledu daje slobodu za gornje odevne predmete koji mogu biti upečatljiviji. Ukoliko ste više raspoloženi za romantičan izlazak i izgled, naš predlog su vam cvetni dezeni koji deluju tako opojno.

PANTALONE

Sve pantalone koje odaberete za večernji izlazak bi trebalo da prate liniju vašeg tela i da budu naglašene visokim potpeticama. Nežne boje su u trendu, zato se usudite da eksperimentišete sa njima. Top majice su takođe hit ovog leta, a vrlo izazovno deluju u kombinaciji sa uskim crnim pantalonama. Ako pak želite malo ležerniju varijantu, uvek možete posegnuti za onim nešto širih nogavica, koje ćete ukombinovati sa čipkanom bluzom koja pada sa ramena. Visok struk je ove sezone u centru zbivanja, a on ističe vašu ženstvenost na potpuno neočekivan način.

Zavirite u našu galeriju i potražite svoju kombinaciju.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group