Moda - Stil

10 pravila da "minjak" ovog leta nosite ubitačno savršeno i sexy

Vreli letnji dani idealni su za što kraće modne komade, da se skinete i razgolitite i da svoje omiljene farmerice zamenite mini suknjom ili mini haljinom.

Mini odevne kombinacije su naravno idealne za plažu, za večernje izlaske, za dnevnu varijantu i ako ispratite ovih 10 pravila, možda se možete i na poslu pojaviti u "minjaku".

1. Pažljivo izaberite donji veš

Kada nosite "minjak", sve je u pažljivo izabranom vešu, a mi vam predlažemo da igrate na udobne i prijatne, čedne pamučne komade.

2. Izbalansirajte izgled

Kada se radi o opuštenim, ležernim prilikama, kakav je, recimo, izlazak sa društvom, ne morate o ovom voditi računa. Ali ako recimo, oblačite "minjak" na posao, onda razmislite da ako ste već naglasile i otkrile noge, pokrijete ramena i dekolte.

3. Izaberite pravu veličinu

"Minjak" ne treba da se vrti oko vas i da bude previše širok ili previše uzak.

4. Izaberite pravi oblik

Vodite računa o kroju, da vam besprekorno pristaje.

5. Nosite mini torbicu

Morate voditi računa i o dužini torbe, koju nosite uz "minjak". Ako ona recimo pada do butina ili zadnjice, može da vam podiže mini suknju ili mini haljinu, zato najbolje da se odlučite za torbu koja pada recimo do struka ili one male pismo-torbice, koje se nose u ruci.

6. Obujte radije ravnu obuću

Iako biste pomislile da će štikle ili platforme dodatno naglasiti noge, vizuelno ih izduživši, mi predlažemo ravnu obuću, koja će besprekorno naglasiti sexy članke, a time i celu liniju.

7. Pazite na držanje

Sa "minjakom" nema šale. Ne možete se ponašati kao u pantalonama.

8. Morate biti perfektno izdepilirane

Ovo je još jedna "caka", o kojoj morate voditi računa kada se skidate.

9. Uvek proverite vremensku prognozu

Nije zgoreg da proverite da li će biti iznenadnih pljuskova ili oluje. Mada, i da vas zadesi kiša u "minjaku", na preko + 30 dobro će vam doći osveženje.

10. Uživajte u pažnji!


J.C.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group