Moda - Satovi i nakit

Vreme je za asimetrične naušnice

Pre nekoliko godina susreli smo se sa pojavom asimetričnih minđuša.

One su postale globalni hit, ali su brzo i pale u zaborav. Kao i svi trenutni trendovi, imale su svojih 5 minuta. Međutim kako je moda sklona tome da se uvek vraća onome što je lepo, neobično i što može lako da se kombinuje, tako smo ponovo prigrlili asimetrične naušnice.

Ali kako se čini, njihova pojava ovog puta sa sobom nosi i male promene. Iako se i dalje radi o asimetričnim minđušama, napravljene su od istih materijala, samo su različitih dužina i oblika, ali još uvek deluju kao komplet. Dakle, cilj je kombinovanje asimetričnih naušnica koje mogu da se protumače kao skladan par. Ukoliko vas zanima kako to izgleda, naša galerija fotografija vam je na raspolaganju.

Asimetrične minđuše su savršeni detalji sa kojima možete da iskažete svoj stav i jasno izrazite svoj stil. Drugačije od svega ostalog na šta smo navikli, jednostavno privlače pažnju, i postavljaju pitanja. Savršene su za posebne prilike, jer i naizgled jednostavnu odevnu kombinaciju pretvaraju u vrhunsku.

A kako su vrlo dopadljive, poznate zvezde iz sveta filma, prošetale su po crvenom tepihu pregršt najrazličitijih asimetričnih minđuša. Ukoliko do sad niste imali priliku da nosite ovakvo nešto, lepi letnji dani koji su pred nama su kao stvoreni za to.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group