Upoznajte najnovije ambasadorke Tiffany brenda

Tiffany & Co. najavljuje svoje najnovije ambasadorke brenda - i nema sumnje da pametno biraju.

Kampanju Tiffany T1 Give Me the T za 2021. godinu predstavljaju niko drugi do glumica Anye Tailor-Joy i Tracee Ellis Ross i skijašice slobodnog stila Eileen Gu.

Poznati modni fotograf, Mario Sorrenti, napravio je fotografije kampanje, ističući ove nove dizajne Tiffani T1. Fotografisane sa raznim novim i klasičnim T komadima, svaka ima za cilj da na neki način prikaže slovo T.

Anya Tailor-Joy je uzbuđena što radi sa brendom koji pomaže drugima da se izraze. „Volim nakit u kome je simbolika“, rekla je Tailor-Joy. "Volim da mi znači. Ne mora nužno da znači bilo kome drugom, ali volim da pogledam svoje prste i imam priču."

Kao glumica, jasno je da obožava pripovedanje, pa joj jedino odgovara da predstavlja brend koji pomaže drugima da se iskažu kroz nakit.

I Ross se oseća počastvovanom što predstavlja Tiffany & Co. kao dugogodišnji obožavalac brenda. „Volim što je smeo, glamurozan, a opet nosiv, moderan i lepo napravljen“, rekla je glumica. "Delovi nude beskrajne mogućnosti za samoizražavanje, da odražavaju vaše raspoloženje ili da vas dovedu u raspoloženje u kojem želite biti. T, naravno, zauzima posebno mesto u mom srcu."

„Give Me the T“ prikazuje smelu, grafičku formu kolekcije „T1“. U proteklih godinu dana, asortiman se proširio na nove narukvice, minđuše i priveske, kao i verzije od belog zlata od 18 karata.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group