Moda - Satovi i nakit

Upečatljivo prstenje za ovo leto

Ostavljajući po strani delikatne i smerne komade nakita, ovog leta usmeravamo pažnju na malo upečatljivije primerke, sa kojima možete da pošaljete jasnu poruku.

U pitanju je mono prstenje, trend kom se sve više okreću dame koje žele da budu primećene, odnosno nakit koji na svakom koraku odzvanja, glasno i jasno, i ističe vaš istančan ukus. Ako ste se zapitali o kakvom je tačno prstenju reč, zavirite u galeriju fotografija koju smo za vas pripremili.

Upečatljivo prstenje predstavlja savršenu ideju za naglašavanje stila koji preferirate. Bilo da se opredelite za samo jedan ili par komada, isti će svojim postojanjem na vašoj ruci svakako ostaviti snažan utisak. Nezavisno od toga da li težite ka minimalističkim primercima, ili vas privlače geometrijski oblici prstenja, sa njima gotovo da ne možete da pogrešite. Mat ili sjajne i glatke površine omogućiće vam da istaknete svoju pojavu na jedinstven način.

Ovaj nakit specifičnog izgleda, nepravilnog oblika, širokog spektra boja i tekstura pružiće vam priliku da osvežite svoj stil. Ujedinjenjem nekoliko različitih trendova, stvorićete jedinstven sklop aksesoara za sve prilike. Boho vibracije takođe imaju svoje mesto u letu koje nam dolazi. Inovativni dezeni i skladan odnos boja i oblika, učiniće da pronađete upravo ono što vam treba da biste upotpunili vaš autfit.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group