Tag Heuer sat za žene

Preko 30 godina, Tag Heuer Aquaracer Lady sat je bio centar prefinjenog časovničarstva i simbol elegancije…

Iako je spotski, isto tako je i prefinjen, a sada i sa novim licem, on i dalje hrli dublje u svet moći i ženstvenosti.  Ovaj sat sa stilom se lako uklapa sa svačijim željama i favorit je već 30 godina. Poznati potpis ove kolekcije jeste šest papučica koje se nalaze u njegovoj bazi. Ove godine, novo lice ovog časovnika je elegantiji i šik više nego ikada, te ovaj sat ostavlja povezanost između vode i žene, a novi modeli još više potvrđuju njegovu snažnu ličnost.

Vodootporan do 300 metara dubine, Aquaracer je primarno model sportskog sata, pa je namenjen aktivnostima u vodi. Poseduje rotirajuću bazu, krunicu i fluorescentne kazaljke i brojeve, radi lakše čitljivosti. Od sada je tu i nova ergonomski dizajnirana narukvica – kombinacija zlata i čelika – sa karikama u obliku slova H. Pored toga, novi geometrijski dizajn baze stiže sa opcijama poliranih i brušenih detalja koji dekorišu novo lice ovog sata. Na kraju, tu su predivni dijamanti, koji ovom satu daju ženstvenost i poslednji „udarac“. Novi model je graciozan i glamurozan, a pritom i savršeno sportski.

Sa prečnikom od 27 mm za dijamantsku verziju, i 32 za veći model, ovaj sat sada predstavlja kolekciju u kojoj će svaka dama uživati.

On pokazuje da lepota i snaga stoje zajedno u savršenoj harmoniji, i svaka dama može pronaći deo sebe u ovom časovniku. 

N.O.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group