Sve IT devojke nose minđuše Bottega Veneta

Nakon must have torbi, Bottega Veneta lansira još jedan it modni dodatak.

Drop minđuše su debitovale na modnoj pisti prošlog februara, predstavio ih je dizajner Metju Blezi u svojoj prvoj kolekciji za Bottega Veneta, a sada su najtraženiji komad nakita.

„Imao sam preko 100 zahteva za ove minđuše“, objašnjava Gabrijel Voler, globalni lični kupac poznatih ličnosti kao što su Hejli Biber i Kloi Kardašijan. „Iako nije nečuveno da komadi imaju prekomernu potražnju (na primer, Chanel prošivene mokasine daleko premašuju ovu cifru), ono što je impresivno u vezi sa ovim minđušama Bottega Veneta je da je potražnja za njima naglo porasla u roku od 48 sati.

Sve je počelo sa Dua Lipom, koja je pokrenula trend početkom avgusta. Zatim je red došao na Kendal Džener koja ih je nosila u svojoj supersize zlatnoj verziji u septembru, ali i Kajli koja ih je jedna od prvih donela na Instagram, pokazujući srebrnu verziju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Od tada su elegantne i sofisticirane Drop minđuše česta stavka u stajlinzima it devojaka, od Bele Hadid do Rosie HV. Njihova posebna silueta i bezvremenski dizajn su dve ključne tačke koje ih čine obaveznim za sve žene, bez obzira da li imaju otmeniji ili ležerniji stil.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group