Moda - Satovi i nakit

Šik narukvice za gležnjeve koje će upotpuniti vaš stil

Ako pratite modne trendove znate da odlazak na plažu ne može biti samo u kupaćem kostimu i sa kremom za sunčanje u torbi.

Dodatni aksesoar je ono što je neizostavno, čak i na plaži. Jer ne postoji lepše mesto za isticanje stila koji preferirate, od suncem obasjane plaže. Ovom prilikom smo rešili da vas inspirišemo modernim nakitom za plažu koji se nosi oko gležnjeva. Popularne nanognice su apsolutni hit ovog leta!

Fantastične narukvice koje se nose oko gležnjeva su sve što vam ovog leta nedostaje kako bi bili šik i u trendu. Bezvremenske i moderno stilizovane, one doprinose tome da vaše noge i stopala izgledaju elegantno. Bilo da volite jednostavnije detalje ili neke upečatljive modele, ovog leta će se podjednako nositi nakit u oba pravca.


Boho stil je taj koji nam se zavukao pod kožu i odbija da nas napusti čak i na plaži. Boho stil jednostavno obožava ovakve komade nakita i jedva čeka da svojim prisustvom istakne vašu lepotu. Ako ste osoba slobodnog duha, koja obožava zveckajuće detalje oko gležnjeva, ovakav nakit je kao stvoren za vas tokom letnjih meseci. Biseri, školjke, dukati, perlice, lanci i poludrago kamenje ulaze u sastav upečatljivog nakita za plažu koji smelo ističe vašu pojavu. Prepustite se trenutku, jer sa boho nakitom na plaži ne možete pogrešiti, niti preterati.

Druga opcija je delikatan nakit, koji ističe vaš stil, ali ga ne čini nametljivim. Zlatne, srebrne i sve druge varijante delikatnog nakita su poželjne ovog leta, u kombinaciji sa sitnim detaljima koji mu daju izražajnost.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group