Anklets se vraćaju – Pronašli smo najbolje!

U leto 2024. lanac za nožni zglob se snažno vraća u modu, nudeći sofisticiran i zanimljiv dodir svakom izgledu.

Ovaj elegantni detalj može dodati stil i karakter svakom autfitu, od svakodnevnog ležernog izgleda do formalnijeg večernjeg izgleda i da, može se nositi na ne jedan već više načina nego što mislite.

Istorija Anklets, odnosno lanca za nožni zglob je višestruka. Prve reference na ovaj nakit nalazimo u drevnim kulturama Bliskog istoka i Egipta. Tamo su žene nosile lance za noge kao simbole društvenog statusa i bogatstva. U Indiji su lanci za noge sastavni deo tradicije i kulture i često se viđaju na venčanjima i drugim važnim ceremonijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

Na Zapadu su lančići za noge postali popularni tokom 1970-ih, sa usponom boemskog stila i hipi pokreta, dok su se devedesetih vratili kao moderan dodatak, posebno među tinejdžerima i mladim ženama.

Danas je lanac za nogu ponovo u modi sa novim i kreativnim predlozima. Od raskošnih bisernih verzija do šarenih perli, „nanogice“ se mogu uklopiti u svaki stil i za svaku priliku. Popularni brendovi promovišu inovativne dizajne koji obožavaju ljubitelje mode.

Kako ćemo ih nositi?

Svakodnevni stil: Biramo jednostavne i suptilne lančiće. Mogu se udobno nositi tokom dana i biramo boje koje jako podsećaju na leto. Možemo ih kombinovati i sa zanimljivom čarapom kako bi cela stvar bila još zabavnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shea Marie (@sheamarie)

Večernji izgled: Eksperimentišemo sa glamuroznijim i složenijim dizajnom, čak i sa luksuznim kamenjem koje izgleda skupo. Možda je to trend, ali je i investicija vredna ulaganja.

Kombinacija sa cipelama: Lanac za noge kombinujemo sa sandalama ili visokim potpeticama kako bismo pokazali svoje noge i nakit.

Naše favorite pogledajte u galeriji fotografija:

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group