Moda - Satovi i nakit

Sferni nakit koji nam donosi sam početak 2021. godine

Već nekoliko sezona unazad ne možemo da pobegnemo trendovima u obliku lanaca i srebra.

Takođe na toj listi je i specifična vrsta nakita koja deluje kao da nastala od metalnih prstenova, žice, šrafova, komada alata ili neke teške mašinerije tzv hardware-like. Stoga nije naročito iznenađenje da je kulminacija trendova, na samom početku 2021. godine uz malu dozu kubizma u sebi donela – sferni oblik po pitanju nakita. Ovaj geomaterijski oblik, iako vrlo jednostavan, deluje vrlo privlačno i osvežavajuće u moru nakita ispunjenih finim detaljima.

Svoje mesto sferni oblici nalaze na ogrlicama, narukvicama, minđušama, privescima i prstenju, dajući vam mogućnost da istaknete svoj specifičan ukus. Nošenje sfernog nakita jedinstven je potez koji vam omogućava da poželite dobrodošlicu proleću i uživate u jednostavnosti oblika.

Ako volite nakit koji bez mnogo "buke" privlači pažnju, koji se ne ističe svojim bojama već oblikom, i koji vam dozvoljava da budete jedinstveni kakvi jeste, sferni nakit je pravi izbor za vas. Zahvaljujući njemu možete da ulepšate svoju pojavu bilo da vam je potreban detalj za svakodnevni izlazak iz kuće, poslovni autfit ili večernju varijantu provoda. Šik i elegantan u isto vreme, ovakav nakit se slaže sa gotovo svim odevnim kombinacijama, uključujući i zahtevne monohromatske i minimalističke varijante.

Takođe možete isprobati sparivanje nekoliko aktuelnih trendova poput lanaca i sfernih oblika, bakarnih bisera i metala, kao i hardware-like nakita koji ćete pojednostaviti oblim detaljima. Ako ste se pitali, kako će izgledati proleće koje je pred nama, odgovor je jednostavan – biće ispunjeno veselim kuglicama na svakom koraku.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte fantastični svet sfernih oblika.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group