Sat vredan Oskara: Rolex Day - Date 40mm

Na 96. svečanoj dodeli Oskara, svetlost reflektora pala je na novi Everose Gold Day-Date 40, elegantni ručni sat koji je Rolex s ponosom predstavio.

Ovaj izvanredni komad, izrađen od 18-karatnog Everose zlata, očarava svojim sofisticiranim dizajnom i luksuznim detaljima. Već i pre same ceremonije, Rolex je zagolicao maštu svojih obožavalaca emitujući video klip u kojem je predstavljen ovaj prefinjeni sat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROLEX (@rolex)

Kratki video pružio je pogled na Day-Date 40, ističući ulogu brenda u filmskoj industriji. Kroz montaže scena iz različitih filmova, u kojima su glavni junaci ponosno nosili Rolex satove, naglašena je veza između prestižnog brenda i kinematografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROLEX (@rolex)

Kao dugogodišnji partner dodele Oskara, Rolex je ponovno bio domaćin ekskluzivnog prostora koji okuplja nominovane i prezentera pre same ceremonije. Ove godine, Greenroom je oživeo smirujućom i elegantnom biljnom šemom boja, stvarajući atmosferu koja se savršeno uklapa u luksuzan ambijent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROLEX (@rolex)

U središtu pažnje u Greenroom-u bila je premijera najnovijeg Rolex sata - Day Date 40 u Everose zlatu. Ovaj sat očarava svojim sivim brojčanikom u ombre efektu, ukrašenim rimskim brojevima koji označavaju sate, kao i jasnim pokazateljima datuma.

Dok specifikacije sata, cena i datum puštanja u prodaju još uvek nisu otkriveni, Day-Date 40 već sada obećava da će postati nezamenljivi deo kolekcije pravih ljubitelja luksuznih satova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROLEX (@rolex)

Svojim besprekornim dizajnom i neospornim kvalitetom, Everose Gold Day-Date 40 obećava da će ostvariti svoj puni sjaj na rukama svojih vlasnika.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group