Poezija ljubavi: sat Lady Serenade Glashutte Original

Nemački časovničar Glashutte Original otkriva ograničeno izdanje sata Lady Serenade.

Izrađen sa preciznošću i strašću, ovaj ekskluzivni časovnik hvata lepotu romantike kroz svoj izuzetan dizajn i precizne detalje.

Sat Lady Serenade dizajnirali su vešti dizajneri Glashutte Original. Kao pesnik koji piše stihove, svaka komponenta je odabrana pažljivo. Kućište od poliranog nerđajućeg čelika, prečnika 36 mm, obuhvata delikatnu lepotu ružičastih nijansi, upotpunjene sa 52 brušena dijamanta koji krase okvir i krunu. Ograničen na samo 50 komada širom sveta, ovaj sat je prava retkost, što ga čini jedinstvenim i bezvremenskim poklonom.

Brojčanik Lady Serenade je svedočanstvo izuzetne izrade ateljea Glashutte Original. Ultra tanak, beli brojčanik od sedefa je platno ukrašeno sa pet velikih, graciozno zakrivljenih arapskih brojeva i šest tankih indeksa. Tehnika štampanja stvara očaravajući gradijent boja od magente preko ružičaste do ljubičaste, pružajući brojčaniku sjaj i dubinu. Prikaz datuma na 6 sati dopunjuje brojčanik u odgovarajućoj ljubičastoj boji, u harmoniji sa kožnim kaišem od aligatorske kože u karmin crvenoh boji ili opcijom klasične metalne narukvice.

Osim zadivljujuće spoljašnjosti, Lady Serenade poseduje fabrički kalibar 39-22, „srce“ koje kuca sa frekvencijom od 28.800 vibracija na sat. Ovo ne samo da obezbeđuje najveću mehaničku preciznost, već i prikazuje finu završnu obradu kroz poleđinu kućišta od safirnog kristala.

Izdanje Lady Serenade ograničeno je na samo 50 komada i dostupno je na sajtu Glashutte Original i odabranim prodavnicama širom sveta. Bilo kao izjava ljubavi ili simbol večne posvećenosti, ovaj sat ograničenog izdanja je drag i značajan poklon za one koji cene umetnost merenja vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group