Počastite sebe dijamantskim nakitom Serene Vilijams

Teniska super zvezda Serena Vilijams ima novu kolekciju luksuznog nakita.

I poziva vas da se počastite! Zato ćemo vam odmah na početku reći da se radi o nakitu čija cena se kreće u rasponu od 299 pa sve do 10.000 američkih dolara koliko će vam biti potrebno da izdvojite za takozvane premium komade.

Teniserka kaže kako je ova kolekcija zapravo napravljena u čast svih snažnih žena, i dodaje kako je zahvalna na prilici da unese malo sjaja i radosti u posebne trenutke. Cilj joj je da njen nakit podstakne žene širom sveta da najpre zavole sebe a zatim poveruju u svoje mogućnosti. Zbog toga i ne čudi što je jedan od istaknutijih komada od samog starta bila ogrlica sa natpisom “queen”.

Inače, u ovom bogatom asortimanu, koji je zapravo samo logičan nastavak njenih istoimenih modnih i odevnih proizvoda, nalazi se sve – od pomenutih ogrlica sa natpisima (voljenakraljica, pobednik i slično) pa sve do moćnog prstenja sa pečatom, minđuša i teniskih narukvica.

Na kraju, bitno je napomenuti da je globalni proizvođač dijamanata K.P. Sanghvi zadužen za izradu Sereninog dizajniranog nakita etičkog porekla. Zahvaljujući ovom sve popularnijem trendu u industriji nakita svaki kupac do detalja biva upoznat sa poreklom proizvoda koji kupuje.

Nadamo se da ćete u nekoj bližoj budućnosti biti u stanju da se upoznate sa zemljom porekla nekog dragog kamena iz ove prelepe Serenine kolekcije te da će ovog leta i na vašem vratu zasijati “queen” ogrlica.

Photo: serenawilliamsjewelry

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group