Moda - Satovi i nakit

Osvežite svoju pojavu nizom zanimljivih minđuša

Minđuše su detalji koji nikad neće izaći iz mode.

Koliko god se moda menjala i stilovi se nizali, uvek će jednoj savremenoj ženi trebati taj mali detalj da upotpuni njen izgled. Bilo da volite minimalističke ili glamurozne varijante, minđuše su one koje zaokružuju sliku o vama. Naša današnja tema je specifična. Reč je o ne tako klasičnim minđušama, o onim koje spadaju u red pirsinga.

Možda ćete pomisliti da je pirsing odraz samo buntovnog karaktera, ali i pre takve etikete, ovaj način ukrašavanja tela bio je prisutan. Takođe, moglo bi vam se učiniti da su nanizane minđuše svojstvene samo mlađim generacijama, dok je zapravo samo stvar načina na koji nosite vaš nakit. 

Nanizane, odnosno složene minđuše, mogu u velikoj meri doprineti vašem atraktivnijem izgledu. U pitanju nije klasičan dvostruki pirsing, već trostruki i više od toga. Mnoge poznate ličnosti poput Kylie Jenner, Scarlett Johansson i Jannifer Lawrence već uveliko dominiraju scenom sa ovim ukrasima. 

Najpopularnije opcije nizanja pirsinga na uhu su u gornjem i središnjem delu. Obično se izvode na jednakom rastojanju kako bi se stvorila lepa simetrija. U većini slučajeva broj minđuša je neparan i kreće se od najmanje tri pa sve do 9 i čak 11 komada. Kombinacije u takođe vrlo zanimljive. Možete spajati alke i sićušne igle, ili se odlučiti samo za jednu od ove dve varijante. Tu su takođe i nešto složeniji primerci koji doprinose još izazovnijem izgledu.

Poželjno bi bilo da odaberete jedan stil pre nego što zakoračite u ovu avanturu, jer je poprilično teško uklopiti minđuše različitog materijala, boje i stilova. Birajte isključivo minimalističke ili retro, one sa istim dragim kamenjem, iste zlatne ili srebrne boje. Ove minđuše treba da budu deo jedne iste priče, a nikako posvađani detalji.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group