Moda - Satovi i nakit

Originalna pojava uz Snug pirsing

Ako ste se zasitili jednostavnosti i tražite originalan način da istaknete svoju pojavu, predlažemo vam Snug pirisng.

Vid ukrašavanja ljudskog tela koji je star čini se koliko i čovečanstvo. Pirsinzi odnosno probijanje delova tela i ukrašavanje nakitom, postoje sve manje tabu tema ali zadržava svojstvo šokiranja javnosti, naročito ako se radi o malo osetljivijim delovima tela. Ovom prilikom ne zalazimo u te regije već vam predstavljamo vrlo udoban – Snug pirsing.

Za ovu vrstu pirsinga se može reći da je na granici prihvatljivosti i ekscentrizma. Ujedno jednostavan i vrlo smeo potez ogleda se u probijanju dela ušne školjke uz ušni kanal. Takoreći na polovini uha najčešće se postavlja nakit u obliku iglice ili karika, po želji. Zašto ga preporučujemo? Pre svega jer je vreme zarastanja rane kod ove pozicije pirsinga izuzetno kratko. Osim toga ova lokacija vam daje mnogo mogućnosti unikatan iskaz.

U poslednje vreme Snug pirsing, koji prelazi duž antiheliksa uha, postaje sve popularniji kako među slavnim ličnostima, tako i među “običnim smrtnicima”. Iako se buše i unutrašnja i spoljna hrskavica, bol je gotovo zanemarljiva u odnosu na bušenje drugih delova uha, ili jezika na primer. Vi imate konačnu reč kada je u pitanju postavka nakita, a ono što je fantastično je činjenica da vam ovde pirsing neće smetati jer se neće mrsiti sa vašom kosom.

Bilo da već imate druge pirsinge na ušima ili ste u potrazi za nečim jedinstvenim, sa ovom vrstom pirsinga ne možete pogrešiti. Zavirite u našu galeriju i otkrijte delikatan svet Snug pirsinga.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group