Moda - Satovi i nakit

Odvažni pirsinzi u obrazima samo za one najsmelije

Da li ste spremni ove jeseni za malo izražajniji vid nakita?

Ako ste ljubitelj pirsinga, svideće vam se naša današnja tema, bilo da već imate pozamašnu kolekciju ovih simpatičnih minđuša na svom telu ili ne. Reč je o pirsu u obrazu, koji daje utisak kao da imate rupice u obrazima. Nežni stilovi nakita smešteni su tamo gde biste imali rupice u obrazima kada se smejete, dajući pri tom vašem osmehu neverovatan šarm.

Iako je pozicija ove vrste pirsinga malo zahtevna, u smislu da obraz često otekne nakon bušenja, kada se konačno formira rupica možete biti mirni u pogledu njega godinama. S druge strane treba da imate na umu da će se mali ožiljak na obrazu uvek poznavati, ako jednog dana odlučite da ipak uklonite ovaj pirs.

Međutim, ako ste dovoljno avanturistički nastrojeni ova vrsta pirsinga može da bude vaš savršen potez ove jeseni. Ona će vam omogućiti da istaknete vaš istančan ukus kao i da skrenete pažnju na sebe pred nekim ko vam se dopada. Jednostavan a vrlo smeo pirsnig u obrazu je idealan način da pokažete vašu ljubav prema nekonvencionalnoj vrsti nakita.

Ova vrsta pirsa se uvek radi u pari, radi simetrije, a vrlo dopadljivo izgleda ako na donjoj usni imate pirs, u nosu sa strane ili po sredini. Odvažite se i ove jeseni potražite malo dramatičniji nakit za svoju pojavu.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group