Numbering – minijaturan nakit idealan za kombinovanje

Minđuše optočene dijamantima, narukvice sa lancima, minijaturne ogrlice oko vrata... šta drugo reći nego san svake žene!

Iako smo za Numbering čuli još prošle zime, ova korejska firma se odlučila da proleće iskoristi kao idealan timing za lansiranje svoje najnovije CARAT: New Classic linije koja sadrži apsolutne sve omiljene komade nakita. Od upadljivog ali klasičnog prstenja, preko običnih minđuša i raznih dodataka za uši, pa preko efektnih i gotovo prestrogih narukvica – apsolutno ništa ne može zafaliti kada je njihov asortiman u pitanju.

Prstenje je definitivno nešto što se već na prvi način izdvaja iz ponude, a dostupno je u jednostavnoj srebrnoj kao i crnoj opciji (inače idealni za kombinovanje sa zakrivljenim prstenovima radi postizanja još modernijeg izgleda).

Održivost je bitna stavka svih vodećih proizvođača i to ne samo u industriji nakita, ali je nama svakako zanimljivo da su svi ovi komadi napravljeni kroz proces proizvodnje koji se može nazvati “bez okrutnosti”, te da su za njihovu izradu korišćene ekološki prihvatljive hemikalije i boje.

Jednostavnost u najminimalnijim mogućim varijantama je nešto što očigledno uspeva kada je u pitanju Numbering. Njihova ponuda izgleda kao nešto što bi svaka žena volela da ima na sebi u svako doba dana (a i noći).

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group