Nova Paco Rabanne lančana kolekcija BUILD LOVE koja promoviše ljubav

Da li ste spremni da ovog proleća budete "vezani lancima"?

Ako jeste Paco Rabanne nova kolekcija je kao stvorena za vas. Kreirana sa ciljem da zagolica vašu maštu, ova kolekcija će učiniti da vaša pojava bude primetna na svakom koraku. Ako su klasični komadi nakita suviše jednostavni za vas, najnovija lančana kolekcija brenda Paco Rabanne sadrži upravo ono što vam je nedostajalo da iskažete svoju jedinstvenost – od ogrlica i narukvica, pa sve do minđuša i torbi sa lančanim kaiševima.

Ova specijalna kolekcija ugledala je svetlost dana u mesecu kada proslavljamo ljubav, tumačeći koncept ljubavi kao vezu koja povezuje dve osobe na vrlo intimnom nivou. BUILD LOVE je predstavljen kroz seriju slika koje slave senzualnost. Parfemi brenda su upareni sa nakitom, dok modeli na slikama grade ljubavnu priču bez ograničenja sa kojom se svako od nas može poistovetiti.

Istaknuti predmeti uključuju smele narukvice u srebrnoj i zlatnoj varijanti. Dizajn je slojevit i načinjen je od manjih lanaca, dok detalju poput čuvenog parfema "1 Million" služe kao dodaci. Takođe torba iz 1969. godine stilizovana je lančanim kaišem Eight, koja u kombinaciji sa elegantnom crnoj haljinom deluje vrlo izazovno. Kompletan utisak zaokružuju minđuše u obliku lanaca i metalna marama koja se nosi oko vrata.

Ž.J.

Izvor: Hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group