Moda - Satovi i nakit

Nered oko vrata je najnoviji trend – otkrijte zašto

Vreme koje smo tokom karantina provodili ispred kamere, čini se bilo je inspirativno.

Osim viška slobodnog vremena (onog koje biste trošili na odlazak i dolazak sa posla) potreba za promenom je donela nove trendove. Gledajući jedni druge preko kamere tokom video konferencija (svakodnevno), počeli smo da obraćamo pažnju na detalje. Jednoličnost je počela da uzima maha i ono što je izronilo na površinu kao novi modni trend je – neuredan sloj ogrlica oko vrata.

Neverovatno je za koliko malo vremena je ovaj trend naišao na prihvatanje širom sveta. Više od 50.000 fotografija je podeljeno na Instagramu na datu temu (#neckmess). Budući da akcentna šminka zaista deluje suvišno kada razgovarate sa kolegama, poslovnim partnerima i šefovima preko video poziva, neuredan sloj lančića oko vrata je zaista došao kao pravo osveženje.

Trik je zapravo u tome, da vam ne treba 50 ogrlica da biste postigli perfektno neuredan prikaz ogrlica oko vrata, već nešto što prikazuje vas kao ličnost. Sve je zapravo u personalizaciji i vašim željama. Čak i tri lančića bi mogla da posluže u date svrhe, ako znate na koji način da ih predstavite. Osim toga to ne mora da bude skupoceni nakit, ako ste više neko ko voli slobodnije detalje. Mogućnosti za neuredan sloj ogrlica oko vrata su neverovatne. Ako vam je potrebna mala doza ispiracije kako biste isprobali finese ovog trenda, zavirite u našu galeriju.

Važno je da vaše ogrlice, kog god da su stila, budu deo jedne iste priče. Dakle potrebno je da nadopunjuju jedna drugu i da odgovaraju vašem karakteru. Svakako one treba da budu i u skladu sa odećom koju nosite. I ne brinite, ne možete pogrešiti dokle god su vam dragi detalji koje imaju na sebi.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group