Narukvice bez kojih nećete moći u novoj sezoni

Tokom protekle godine u industriji se dogodila prava modna revolucija: ako su nedavno dizajneri i influenseri jednoglasno glasali za minimalizam i konciznost, onda su tokom godine provedene u izolaciji jako žudeli za elegantnim i glamuroznim komasima. Sada su modne revije, kolekcije i ulični stil bukvalno puni boja, životinjskih printova, smelih tekstura i neobičnih kombinacija.

Trend nije prošao nezapaženo ni kada su u pitanju kolekcije nakita - sledeće sezone dizajneri nam nude da nosimo džinovske minđuše koje vise do ramena, velike perle i masivne narukvice. Inače, u novoj sezoni gotovo nijedna revija nije prošla bez masivnih narukvica, videli smo ih na revijama Chanel, Saint Laurent i Loewe, a Fendi je čak predstavio neobične torbe za narukvice, koje su već postale pravi hit i u koje su se zaljubile zvezde uličnog stila. Vratile su se i narukvice za podlakticu, popularne 2000-ih, koje ćemo tek viđati u novoj toploj sezoni koja je pred nama.

Najsvestraniji su, možda, lanci koje vole modne ličnosti i influenseri, koji odlično izgledaju i sa svakodnevnim i sa večernjim izgledom. U novoj sezoni, lanci su evoluirali u prave višeslojne kompozicije - sada dizajneri nude da ih istovremeno nosimo i na vratu i na zglobu. Da bismo vam uštedeli vreme, pregledali smo  kolekcije nakita i izdvojili modele koji će upotpuniti svaki vaš stilski izgled. 

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group