Moda - Satovi i nakit

Nakit namenjen damama sa stilom

Kada dođete u određene godine, nazvaćemo ih godinama sazrevanja, svakako da više pažnje nego ranije posvećujete detaljima.

Pažnju vam ne privlači bilo šta, a ono što vas zanima je delikatno i intrigantno. Dama u zrelim godinama ne nosi više nakit koji se smatra prilaznim i bezličnim. Ona pomno bira svaki poseban komad i daje mu veliko značenje.

Svaka prilika i svako pojavljivanje u javnosti ne odnosi se više na viđenost, nego na primetnost. Samim tim nakit jedne dame u zrelijoj dobi treba da bude odmeren i da nosi u sebi dozu prefinjenosti. Uprkos možda sveopštem verovanju, to ne moraju nužno da budu skupoceni detalji, ali svakako ni oni sa etitekom jeftine izrade koji mogu da naruže vaš izgled.

Ako ste osoba koja drži do svog izgleda i volite da nosite nakit koji laska vašoj pojavi, na pravom ste mestu. Osluškujući savete modnih stručnjaka donosimo vam danas uvid u komade nakita koji su namenjeni damama sa stilom. Svaki od njih je priča za sebe i može pronaći mesto oko vašeg zgloba, na vratu, ušima i prstima, čineći pri tom da bez mnogo buke istaknete svoj istančan ukus.

Savršen jednako za svečanije događaje i ležernije prilike, on u sebi nosi odraz zrelosti i dokaz da je vaš stil dobio svoj karakter. Možda već neke slične detalje imate u svojoj kolekciji, pri čemu je ovo idealan podsetnik da im dopustite da izađu na svetlost dana. A ako nemate, smatrajte ovo napomenom za sledeću kupovinu.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group