Moda - Satovi i nakit

Najprivlačniji ženski satovi

Nošenje sata je navika koju ili poštujete ili se sa njim osećate sputano.

Imati sat na zglobu je nekad bilo povezano samo sa činjenicom da nam je bio potreban prikaz vremena. Međutim, od pojave mobilnih telefona, do sve većeg rada za računarom i svakako digitalnih satova na svakom koraku, sat je prestao da služi svojoj primarnoj svrsi. I dalje nam on govori precizno koliko je sati, ali je danas više modni dodatak nego ikad pre.

Slično torbama i cipelama, sat je neizostavan na zglobu žene koja vodi računa o svom izgledu, ali i o tome da ne kasni na sastanak. Iako samo pravu ženu vredi čekati, upravo ona nikad ne treba da kasni. Satovi su postali sofisticirani, elegantni i vrlo suptilno imponuju ženskoj pojavi. Oni su modni dodatak koji odaje vaš stil i pokazuje vaš istančan ukus.

Pažljivo odabran sat može u celosti da promeni utisak koji osoba ostavlja. Jednostavna pojava baš zahvaljujući prefinjenom satu, izgleda privlačnije i nekako ozbiljnije. Ako ste ovog leta u potrazi za novim satom koji će istaći vaše afinitete, na pravom ste mestu. Osluškujući pažljivo šta se šuška u krugovima dizajna ženskih satova, predstavljamo vam najelegantnije među njima. 

Ž.J.

Izvor: Stylecraze

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group