Najlepši ženski satovi godine

Više slika

Više slika

Sastavili smo galeriju najlepših satova, koje ćete želeti da nosite bez skidanja.

Poznato je da su satovi vanvremenski modni dodaci. Oni su prošli kroz mnogo transformacija i svake godine stiču novu formu. Ali, na kraju su i dalje najpopularniji ukras za svaki dan. Sat je u stanju da obavlja više funkcija – pokazuje vreme, dopunjuje vaš izgled, služi kao stilski ukras, prikazuje vaš status i pomogne u poslu, naravno.

Princeza Dajana, gde god je odlazila uvek je na ruci nosila ovaj moderni aksesoar. Njena naslednica Kejt Midlton takođe uvek nosi sat, bez obzira da li je u pitanju večernji prijem ili svakodnevna aktivnost. Dženifer Aniston ove godine takođe nije izlazila iz kuće bez sata na ruci i često smo na njenom zglobu mogli da vidimo masivne čelične satove.

Prikupili smo najlepše satove za 2016. godinu - od najskromnijih do najluksuznijih. Pogledajte kakve su satove predstavili Emporio Armani, Tag Heuer, Rolex, Chopard, Michael Kors i dr.

Ukoliko još uvek niste savladali naviku da nosite ovaj modni dodatak, vreme je da to promenite naredne godine.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group