Najlepši i naluksuzniji nakit sa Filmskog festivala u Kanu koji je ušao u istoriju

Dijamanti su večni!

Međunarodni filmski festival u Kanu ove godine se vratio u normalu. Najpoznatije filmske projekcije, zajedno sa crvenim tepisima i blistavim poznatim ličnostima, ponovo su u centru svetske pažnje.

Odlučili smo da se podsetimo najboljih stajlinga iz prošlosti i divimo se blistavom nakitu koje su nosile poznate ličnosti prošlog veka.  

Ogromni smaragdi, safiri, dijamanti - zidovi Palate festivala i kongresa videli su ono što se čini najimpresivnijim nakitom koji su svetski proizvođači nakita ikad stvorili. A ako izbrojite sve one karate koji su se našli na dekolteima i visili na ušnim školjkama glumica prošlog veka, onda ćete verovatno dobiti šestocifreni broj.

Pedesetih godina glavne zvezde crvenog tepiha bile su Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Brigitte Bardot i Ingrid Bergman. Za pojavljivanje na Filmskom festivalu su birale dijademe i otmene ogrlice, koje su uvek dopunjavale svilene haljine i krznene pelerine. 60-ih je bio u modi nakit na vratu sa više nivoa - ovo je posebno volela Claudia Cardinale.

Osamdesetih je princeza Diana bila u centru pažnje. Umesto „masivnih ogrlica oko vrata, više je volela teške minđuše - a najlepše žene iz sveta bioskopa bile su solidarne sa njom. „Drop“ je bio jedan od najpopularnijih oblika, a kratke, ali velike verzije sa obiljem kamenja takođe su bile vodeće. Zvezde 90-ih nastavile su da ih nose, ali često zajedno sa ogrlicama.

U galeriji pogledajte najlepše komade nakita koji su nosile legendarne glumice tokom prošlih decenija.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group