Moda - Satovi i nakit

Najaktuelniji trendovi u svetu pirsinga

Tetovaže i pirsinzi nekako idu rame uz rame.

Oba ova načina ukrašavanja vlastitog tela, jednako su prihvaćena kao odraz revolta i bunta, i kao odlika onih koji žele da se izdvajaju iz mase. Bilo da ih volite ili ne, oni su pisutni. A pirsinzi su posebno aktuelni u poslednje vreme. Može se reći da su se vratili, čekajući negde iz prikrajka svojih 5 minuta, da opet zasijaju.

Ako tražite način da istaknete svoju individualnost i možda sledite primer nekih slavnih ličnosti, evo u kom smeru treba da idete, kako biste izbegli demode efekat.

Alka u nosu, potisnula je sve druge varijante ukrašavanja ovog dela lica, i napravila opšti bum ovog leta. Drugi trend koji se prirodno nameće je kombinovanje alke u jednoj nozdrvi i igle u drugoj. Kontrastni efekat kom se teži i više je nego očigledan i efektan. Da nisu samo devojke te koje se opredeljuju za ovu vrstu pirsinga, pokazuje i sve veći broj fotki na Instagramu koje postavljaju muškarci sa probušenim nozdrvama u navedenoj kombinaciji. 

Osim pirsinga u nosu, detalji na uhu takođe privlače mnogo pažnje. Dve alke koje stoje jedna do druge izgledaju sasvim fantastično. Teško je znamo zaustaviti se na ovim delikatnim detaljima, kada izgledaju tako neodoljivo, ali je u tome zapravo njihova čar.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group