Nabavite ovaj prelepi sat i nosite Mesec na zglobu svoje ruke

Upoznajte Lunar1622, sat koji je posvećen našem kosmičkom susedu, misterioznom i neodoljivom Mesecu...

Ovaj izvanredni sat nosi delić Meseca doslovno na vašem zglobu. Uz svoju bočicu autentične, sertifikovane mesečeve prašine, LUNAR1,622 pruža počast misiji Apolo 11 na neverovatan način. Dok se NASA priprema za slanje misije Artemis III s ljudima nazad na Mesec, ovaj sat savršeno otvara novo poglavlje u svemirskim istraživanjima.

LUNAR1,622 je mnogo više od običnog sata. Sa svojom minijaturnom bočicom mesečeve prašine smeštenom u jednom od uglova brojčanika, ovaj sat donosi i trodimenzionalno otisnuto lice koje hvata svu kompleksnost mesečeve površine.

Svojom detaljnom izradom i citatom Nila Armstronga, ovaj sat ne samo da obeležava prvi korak čoveka na Mesecu, već i prenosi nadahnuće i snove o svemirskim putovanjima.

Dizajniran za zaljubljenike u satove i svemirske entuzijaste, LUNAR1,622 slavi Mesec kao simbol nade i očaravajuće lepote. Ovaj sat, u svojoj suštini, predstavlja omaž Mesecu, sa detaljno izrađenim trodimenzionalnim brojčanikom koji se predivno igra sa svetlošću i senkama kako bi stvorio dubinu.

 

Broj 1.622 u nazivu sata odnosi se na visinu Meseca iznad površine Zemlje, što ukazuje na duboko poštovanje prema gravitaciji i fascinaciji koju Mesec budi u nama.

Dolazi u tri varijante - standardnoj, koja prikazuje ikoničan otisak Meseca, kao i naprednoj i premijum varijanti, koja umesto grafike ima bočicu sa sertifikovanom mesečevom prašinom prikupljenom sa mesečevog meteorita.

Osim estetske lepote, ovaj sat ima i duboku priču. Okvir sata prikazuje vremensku liniju svih NASA misija na Mesecu, dok su detalji misije Apolo 11 istaknuti na ivici bočice. Čak i na poleđini kućišta nalazi se zvanični NASA logo, kao tiha počast njihovim istraživanjima Meseca.

Ako želite da nosite deo kosmosa na svom zglobu, LUNAR1,622 je dostupan po ceni od oko 600 dolara i isporučuje se širom sveta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group