Moda - Satovi i nakit

Moderni satovi sa metalnim narukvicama koji dovršavaju vaš stil

Čitava jedna industrija vredno radi na kreiranju sve izazovnijih ručnih satova.

Njihova misija je da vas na prvi ali i svaki sledeći utisak oduševe njihovom perfekcijom izrade, skladnim bojama i preciznim pokazivanjem vremena. I mada smo u većini slučajeva za svakodnevno nošenje skloni ka tome da biramo ručne satove sa kožnim narukvicama, ima nečeg tako izazovnog u metalnim varijantama.

Elegantna metalna narukvica opisuje vaš zglob dok je na vrhu vrlo interesantan sat koji odiše stilom i elegancijom. Ovi satovi ne predstavljaju samo pokazatelje vremena već su i svojevrsan modni detalj. Komad nakita, ako smemo da primetimo. Njihova glavna prednost je u tome što vam pored njih nije potrebno više nakita, ali ako baš želite jednostavna metalna narukvica je svakako dobrodošla.

Ukoliko preferirate minimalistički stil, jednostavan sat sa metalnom narukvicom je sve što vam je potrebno za dovršavanje vašeg stajlinga. S lakoćom ovaj vid satova se može nositi u svim prilikama od ležernh do svečanih i vrlo ćete lako uz njih pronaći savršen autfit. Satove sa metalnim narukvicama možete pronaći u srebrnim, zlatnim i bojama pomešanih metala. Svakako kako bi još više istakli suptilnost vašeg sata i njegov sjaj, uparite ga sa prstenjem iste boje metala.

Zavirite u našu galeriju i potražite svoju inspiraciju.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group