Minimalizam na ruci: satovi koji šokiraju jednostavnošću

Minimalizam je toliko popularan da je uspeo da nađe put i do ženskih ruku.

A ukoliko ste baš vi među damama koje cene ovakav jednostavan, minimalistički dizajn i ujedno žele da u svakom momentu ostave elegantan ali lagan ili bolje reći razigran utisak na okolinu, onda su najnoviji G-shock satovi idealno rešenje za vas.

Suptilna ružičasta, klasična crna ili pak sveže bela – izbor je vaš. A naše je da vas izvestimo kako se radi o dobro poznatom osmougaonom okviru sa tankim kućištem od 11,2 mm koje je dodatno opremljeno zaštitnom strukturom od karbonskog jezgra.

U prevodu – ne samo da ćete u svakom momentu imati idealnu predstavu o vremenu, već možete biti sigurni da ćete na svojoj ruci nositi sat izuzetne čvrstine.

Da bi se još više poboljšao prefinjeni stil monohromatske serije, ova kolekcija je obogaćena izvanrednim karakteristikama kao što su vrhunski, komplementarni indeksi ogledala u boji na samom brojčaniku, kao i svetleće kazaljke koje omogućavaju da u svako doba noći znate koliko je sati.

Zanimljiv način da se obeleži dolazak toplog vremena, zar ne?

Posebno sada, kada je ceo svet zadivljen jarkim bojama, G-shock nas podseća da su najbolja vremena upravo ona najjednostavnija.

Photo: gshock.com

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group