Moda - Satovi i nakit

Minđuše u obliku klina koje imaju bezvremenski šarm

Zahvaljujući vrsnom umeću dizajnera nakita postoji neverovatno mnogo vrsta minđuša, kao i načina njihovog kopčanja.

Ako ste ljubitelj nakita i ako želite sebi da poklonite neke lepe, jednostavne minđuše koje nikad neće izaći iz mode, naš predlog je da se opredelite za one u obliku klina. Specifične po svom obliku, to su minđuše koje na svom kraju imaju dragi kamen ili neki drugi ukras, dok putem uskog tela prolaze kroz vaše uho ili ušnu školjku. Pričvršćenje je na drugom kraju, najčešće u obliku malog šrafića.

Minđuše u obliku klina su uvek dobar izbor, za sve opuštene, glam ili poslovne izlaske. One se mogu nositi uz širi spektar garderobe i odgovaraju gotovo svim stilovima oblačenja. Ako tražite bezvremenske minđuše u obliku klina, vaš izbor treba da budu one od zlata – ružičastog, žutog ili belog, ili srebrne.

Kako bi istakli svoj elegantan stil na kraju ovih minđuša možete da odaberete Swarovrski kristale, drago kamenje ili bisere, a ako volte ležernije varijante to mogu biti završni prikazi metala od kojih je minđuša napravljena ili pak cirkoni. Neutralnije boje i oblici se svakako lakše sparuju sa ostatkom odevne kombinacije koju ste odabrali. Poseban šarm ovih minđuša je i u tome što ih možete istaći i da podignutom i sa puštenom kosom. Takođe one vam daju slobodu da uz njih nosite i druge komade nakita.

A ako ste neko ko preferira neklasičan nakit, alternativa za vas je u obliku minđuša koje na svom kraju nemaju sitne detalje, već neki zanimljiv krug, trougao, cvet ili nešto drugo po vašem izboru. U našoj galeriji vas očekuje mnoštvo zanimljivih primera koji će vam prikazati lepotu ovih minđuša.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group