Moda - Satovi i nakit

Minđuše koje skreću pažnju – Ear Jackets

Da li ste nekda čuli za Ear Jackets minđuše?

U pitanju je specifična vrsta minđuša, koja se odlikuje jednostavnijim prednjim delom, koji je obično kuglica i zadnjim koji je daleko zanimljiviji i izviruje iza ušne resice. U najvećem broju slučajeva, zadnji deo prati liniju ivice ušne resice, dok je prisutan i dobar deo onih koje se mogu pohvaliti zanimljivom asimetrijom.

Ako volite da nosite izazovan nakit, Ear Jackets minđuše su pravi izbor za vas. I dok su iznenađujuće suptilne, ove minđuše koje nam dolaze u nebrojano mnogo kombinacija, mogu da imaju veliki uticaj na vaš celokupan izgled. Lako ih možete kombinovati sa pirsinzima koje inače nosite ili ih nositi sasvim same, pri čemu će svakako izgledati zavodljivo.

Ako niste navikli da nosite teži nakit, i ako obično nosite samo jednostavnije i laganije minđuše, sa ovim ćete se parom osećati pomalo sputano. Takođe, jednom kada se zaljubite u njih, sve druge minđuše će vam izgledati previše uobičajene. Uz ove minđuše je u najvećem broju slučajeva nepotrebno nositi drugi nakit, naročito ogrlice, jer su izražajne same po sebi.

Bilo da se opredelite za minimalističku varijantu ili neki glam komad, iako po pravilu vrlo sićušne, ove minđuše će učiniti da zaista istaknete svoj stil. Uz Ear Jackets minđuše zapravo možete pronaći sve što vam je potrebno da zablistate – i trunku luksuza, i dozu elegancije, i nenadmašan šarm, kao i jednostavnost pretvorenu u veličanstven iskaz.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group