Moda - Satovi i nakit

Midi prstenje za odvažan izgled ovog leta

Zakoračili smo preko polovine leta, a kao još jedno osveženje došao je do nas novi trend – midi prstenje koje će vam podariti odvažan izgled.

Ovaj neverovatnom brzinom rastući trend među pripadnicama lepšeg pola, ukrašava na poseban način ruke jedne žene. Njegova pozicija je između prvog i drugog zgloba na prstu i manjih je dimenzija od klasičnog prstenja koje nosite, kako ne bi spadao sa prstiju.

Veliki broj slavnih ličnosti od Rihanne, preko Vanesse Hudgens, pa sve god Khloe Kardashian, pobornik je ovog trenda koji doprinosi tome da prsti izgledaju duži, a ruke elegantnije. Ako ste ovog leta u potrazi za detaljem koji vam je nedostajao da biste zaista zablistale, možda je baš midi prstanje ono što vam treba.

Ovo prstenje dolazi u neverovatno mnogo oblika i stilova, pa su mogućnosti kreiranja savršenog stajlinga beskonačne - od metalnih midi modela, preko onih sa dragim kamenjem, okarakterisanih minimalizmom i boho varijantama, na raspolaganju su vam brojne varijante. Osim toga, slaganje metala je još jedan trend kom se okrećemo ove sezone, što se uz ovaj trend savršeno uklapa.

Osnovno pravilo kod nošenja midi prstenja je da nađete jedan fokusni prsten i formirate oko njega ostatak predstave. Ne nosi se samo jedan midi prsten, već se slaže čitav niz u cilju dobijanja nesvakidašnjeg utiska. Ako ste spremni da se na korak udaljite od klasičnog nakita i potražite nešto izazovno i zaista ženstveno, zavirite u našu galeriju jer vas tamo očekuje pregršt fenomenalnih ideja.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group