Mali trikovi za nošenje ogrlica

Želite da naučite kako pravilno da nosite i kombinujete ogrlice?

Zavirili smo u tajni svet glamura, prestiža i mode, i ovom prilikom vam donosimo male trikove za nošenje ogrlica sa stilom. I mada vrat jedne žene sam po sebi pobuđuje mušku pažnju, kada je uzdignut visoko i kada otkriva njenu senzualnost, prava ogrlica mu daje veličanstven izgled.

 

Nošenje jedne ogrlice je i više nego jednostavno, međutim smisliti kako da nosimo više ogrlica različitih dužina u isto vreme bez da ih zapletemo i stvorimo sebi problem, je zaista izazov. I mada deluje komplikovano, nošenje slojevitih ogrlica je zapravo veoma lako. Korisni trikovi koje ćemo podeliti sa vama omogućiće vam da u svim prilikama zablistate sa vašim omiljenim ogrlicama oko vrata, u kombinacijama koje obožavate.

Prvi korak je zapravo upoznavanje sa različitim dužinama ogrlica, kao i sa dodirnim tačkama istih na vašem telu. Lenjir će vam u velikoj meri pomoći da izmerite svoje ogrlice, a grafikon na fotografiji koju smo izdvojili za vas, vam može poslužiti kao smernica. Takođe treba da imate na umu da je svako od nas individua za sebe, odnosno da je svako telo drugačije i da su moguća odstupanja.

Drugi važan korak je odabir ogrlica. Kada ste premerili svoje ogrlice, treba pažljivo da odaberete one koje želite da nosite u određenoj prilici. Nošenje ogrlica istih dužina sa dodatkom priveska, neće izgledati uredno, i doprineće u velikoj meri tome da se iste zamrse. Takođe ukoliko imate više ogrlica iste dužine, a ipak želite da ih nosite u isto vreme, nastavci za iste su ono što vam treba kako biste formirali željenu dužinu. Na sličan način možete uz pomoć zihernadli, skratiti dužinu vaše ogrlice.

Ukoliko npr želite da nosite tri ogrlice različitih dužina, treba da imate na umu da je minimalna zahtevna razlika u dužinama istih 5cm. Osim toga sada kada imate kopču za razdvajanje, možete se poigrati njihovim redosledom. Ne morate nužno slediti onaj od najkraće do najduže.

Ako želite da postignete minimalistički izgled, trebalo bi da se držite sličnih metala i materijala od kojih su izrađene ogrlice. Kombinacije žutog zlata sa ružičastim su pravi izbor za vas, kao i belog zlata sa srebrom. Ukoliko pak imate eklektičan ukus vama će više pristajati kombinacije sa brilijantima, dragim kamenjem a potom metalom i perlama.

Ž.J.

Izvor: PureWow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group