LOUIS VUITTON kolekcija monogramnog nakita B BLOSSOM

Upravo smo saznali da Louis Vuitton ima novu kolekciju monogramnog nakita koja će ugledati svetlost dana sledećeg meseca.

Za sada smo uspeli tek da zavirimo u komade koje potpisuje njihova umetnička direktorka Francesca Amfitheatrof. Nazvana B Blossom, linija sadrži raskošne minđuše od ružičastog i belog zlata kao i narukvice sa ružičastim opalom, sedefom i dijamantima.

Dobro poznati simbol cveta je ugraviran tako da se slobodno može reći kako u potpunosti preuzima dizajn prstenja koje takođe dolazi u najrazličitijim mogućim varijantama koje možete zamisliti – od belog zlata, preko standardnog žutog pa sve do oniksa i dijamanata.

Ne treba zaboraviti ni predivne ogrlice sa privescima kao ni beli medaljon od ahata koji je takođe prekriven dijamantima.

Ručno polirani komadi nakita sa ugraviranim LV inicijalima zaista predstavljaju svojevrsne dragulje sa potpisom, i to one kroz koje je prilično lako izraziti smeo i moderan stav.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group