Limitirana serija zlatno - zelenog Snoopy časovnika

Bamford London slavi 175. godišnjicu Harrods-a sa preslatkim zlatno-zelenim Snoopy časovnikom...

U čast impresivnog 175-godišnjeg nasleđa Harrods-a, Bamford London je udružio snage sa ikoničnom britanskom robnom kućom kako bi predstavio zadivljujući limitirani časovnik. Ova zajednička serija prikazuje GMT časovnik sa voljenim likom voljenog psa u središtu, odražavajući posvećenost oba brenda eleganciji i bezvremenskom šarmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bamford London (@bamfordldn)

Limitirano izdanje Snoopy GMT časovnika je remek-delo dizajna koje prihvata prepoznatljivu zlatno-zelenu kolor šemu Harrods-a. Snoopy, poznat po svojim raznim zabavnim personama, pojavljuje se u svom klasičnom obliku, ali sa luksuznim zaokretom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bamford London (@bamfordldn)

On je prikazan potpuno u zlatnoj boji, sa obrisom naglašenim bogatom zelenom bojom. Ova upečatljiva šema boja proteže se preko brojčanika i vešto je primenjena na jednu polovinu unutrašnjeg prstena. Druga polovina prstena prelepo kontrastira sa mat crnom završnicom, koja se neprimetno uklapa u kućište sata od 40mm sa PVD premazom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bamford London (@bamfordldn)

U unutrašnjosti, GMT časovnik pokreće pouzdan švajcarski mehanizam Sellita SW330-2, poznat po svojoj preciznosti i izdržljivosti. Ovaj mehanizam visokih performansi nudi velikodušnu rezervu snage do 56 sati, osiguravajući da časovnik ostane tačan i pouzdan.

Kao dodatak luksuznom izgledu, časovnik je uparen sa kaišem od safijano kože, ukrašenim zlatnim šavovima koji dopunjuju ukupnu šemu boja. Ovaj kaiš ne samo da poboljšava estetski izgled sata, već i osigurava udobno prijanjanje na zglob.

Ograničen na samo 100 primeraka, ovaj ekskluzivni časovnik je pravi kolekcionarski predmet, sa cenom od 1.850 funti. Očekuje se da će ovo izdanje privući značajnu pažnju, ne samo zbog svog upečatljivog dizajna i ograničene dostupnosti, već i zbog proslave dva ikonična brenda koji se spajaju u harmoničnoj kombinaciji tradicije i inovacije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group