Moda - Satovi i nakit

Kakav nakit će se nositi ovog proleća

Osećamo proleće u svakoj pori našeg bića.

Sa cvrkutom ptica i toplijim vremenom došli su nam i novi modni trendovi. Polako smo ostavili zimsku garderobu sa strane i okrenuli se lepršavim haljinama u bojama koje su trend ovog proleća. Obuli smo i naše omiljene sandale, međutim ni jedan look nije kompletan bez odgovarajućeg nakita, složićete se.

Naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje, ali i svi drugi sitni detalji deo su ove priče. Upravo iz tog razloga zavirili smo specijalno zbog vas u famozni modni svet i ovom vam prilikom donosimo predstavu o tome šta će se od nakita nositi ovog proleća. Smatraćemo našu misiju uspešnom, ukoliko uspemo da vas inspirišemo.

Slobodno možemo reći da je ovog proleća akcenat bačen ka krupnijim detaljima. Upečatljivi i originalni modni detalji, bilo na ruci, oko nje, na ušima ili oko vrata, tu su kako bi ostavili utisak. Takođe zakoračili smo smelo iz teskobne tamne zimske idile, i srdačno dočekali svetlije tonove. Nakit koji će se ovog proleća primećivati na svakom koraku je blistav i nežan, uprkos svojoj grandioznosti.

Međutim, nemojte nas doslovno shvatiti da je samo krupniji nakit poželjan. Tu i tamo, čak i sitniji komadi nakita specifične forme i boja, mogu da budu zapaženi. Ovog je proleća pogled usmeren ka morskim prostranstvima. Obilje naušnica u obliku školjki, bisera ili ogrlica iste tematike, dominira modnim pistama.

Nezavisno od toga da li preferirate elegantan stil, ekstravagantan, minimalistički, avangardan ili volite hiroviti maksimalizam, ovaj nakit će sigurno probuditi interesovanje u vama. Isti kao da nam obećava lepe letnje avanture, najavljujući dolazak visokih temperatura.

Ž.J.

Izvor: Who What Wear

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group