Moda - Satovi i nakit

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

I.N.O.X. V je sat koji je svojim dizajnom odvažan poput moderne žene koja ga nosi. Ona je jaka, snažna, kreativna i senzitivna  sa neverovatnom sposobnošću da se prilagodi svim modernim izazovima.

Današnje super žene kreirane autentičnim karakterima, voljom i načinom života, teško pronalaze zadovoljstvo u moru stvari koje su im nametnute i jedino su u konstantnoj i očajnoj potrazi za dodatnim vremenom. Njihova najveća dragocenost jeste vreme.

Svestrani aksesoar, sa mnogim licima i za svaku priliku, I.N.O.X. V je ultimativni kompanjon svake nezavisne i odlučne žene u kalkulisanju vremenom.

Pouzdan i ultra-otporan, ženstven, ali jak.

Svestranoj garderobi je potreban svestrani sat, pa je I.N.O.X. V elegantan i rafiniran  kako bi se prilagodio vašim svakodnevnim autfitima.

Iz tog razloga, nova I.N.O.X V kolekcija nudi širok opseg modela poput onog sa ružičastim brojčanikom, narukvicom i pink PVD premazom, kada su u pitanju kazaljke i markeri. Sat poseduje kućište prečnika 37mm od nerđajućeg čelika sa PVD premazom od roze zlata kao i koronom u istoj boji.

Na raspolaganju vam je i model sa crnim kaišem i brojčanikom sa pink PVD premazom na kazaljkama i markerima. Kućište mu je prečnika 37mm od nerđajućeg čelika sa PVD premazom od roze zlata kao i koronom u istoj boji.

Ukoliko želite trendi osvežavajuću verziju sata, možete se opredeliti za model koji krasi višebojna nato narukvica sa insertovanim detaljima od kože. I ovaj model poseduje kućište prečnika 37mm od nerđajućeg čelika u srebrnoj nijansi.

Moderan i visokih perfomansi, ovaj je časovnik simbol današnje multitasking heroine, biznis žene, majke i sportiskinje koja ne mora da bira da li da bude krhka ili snažna, kada realno može i jedno i drugo…

Sada uz pomoć jedinstvenog sata, za čiju je izradu trebalo ukupno 3 godine i njegovih novih modela, žene lakše posmatraju kako protiče njihovo vreme i upravljuju njime, završavajući svaki dan kao pobednice. Jer, V je simobol pobede (Victory).

Foto kredit Victorinox

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group